fbpx
eka
Hoidot

Kehon terveys kuvastaa sen energioiden terveyttä

Energialääketiede on tehokas keino päästä niin fyysisten kuin henkistenkin ongelmien ytimeen. Sen avulla saat aikaan positiivisia muutoksia energiakehossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Kehosi energiat ovat jatkuvassa liikkeessä, ja ne tarvitsevat tilaa liikkua. Energiat myös mukautuvat jatkuvasti elämän eri tilanteisiin. Joskus ne voivat muodostaa sellaisia tapoja, jotka eivät ole enää hyödyllisiä sinulle.

Silloin kyseessä on siis tapa, jonka tietty energiajärjestelmä on muodostanut. Tapa on mahdollista muuttaa.

Energiamalleihin ja energian liikkeisiin voi aina vaikuttaa ja tällä tavoin lisätä hyvinvointia.

Mitä voit odottaa hoidolta

Hoito kestää 90 minuuttia. Se sisältää haastattelun, tärkeimpien hoidettavien asioiden määrittämisen, hoidon sekä ohjeet kotiharjoitusten tekemiseen. Teen hoidon hoitopöydällä, eikä sitä varten tarvitse riisua vaatteita. Hoito on hyvin hellävarainen.

1. Keskustelu. Käymme läpi tärkeimmät asiat taustastasi sekä toiveesi siitä, mihin haluaisit saada apua.

2. Tutkiminen. Koska jokainen ihminen on erilainen, selvitämme yhdessä, mitkä asiat energiajärjestelmässäsi tarvitsevat eniten apua. Tämän perusteella päätän, mikä hoito voisi olla hyödyllisin sinulle.

3. Hoito. Hoitokerrat voivat olla hyvin erilaisia riippuen siitä, mitä energiajärjestelmää päätämme hoitaa. Hoidot ovat yleensä hyvin rentouttavia. Toisinaan tunteita voi nousta pintaan niiden vapautuessa.

4. Kotitehtävät. Suuri etu energialääketieteessä on se, että voit hyödyntää sitä itse. Saat aikaan muutoksia, kun annat vaikkapa vain 5 minuuttia päivästäsi harjoituksille.