fbpx
eka
Hoidot

Kehon terveys kuvastaa sen energioiden terveyttä

Energialääketiede on tehokas keino päästä niin fyysisten kuin henkistenkin ongelmien ytimeen. Sen avulla saat aikaan positiivisia muutoksia energiakehossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Kehosi energiat ovat jatkuvassa liikkeessä, ja ne tarvitsevat tilaa liikkua. Energiat myös mukautuvat jatkuvasti elämän eri tilanteisiin. Joskus ne voivat muodostaa sellaisia tapoja, jotka eivät ole enää hyödyllisiä sinulle.

Silloin kyseessä on siis tapa, jonka tietty energiajärjestelmä on muodostanut. Tapa on mahdollista muuttaa.

Energiamalleihin ja energian liikkeisiin voi aina vaikuttaa ja tällä tavoin lisätä hyvinvointia.

Mitä voit odottaa hoidolta hoitohuoneellani

Hoito kestää 90 minuuttia. Se sisältää haastattelun, tärkeimpien hoidettavien asioiden määrittämisen, hoidon sekä ohjeet kotiharjoitusten tekemiseen. Teen hoidon hoitopöydällä, eikä sitä varten tarvitse riisua vaatteita. Hoito on hyvin hellävarainen.

1. Keskustelu. Käymme läpi tärkeimmät asiat taustastasi sekä toiveesi siitä, mihin haluaisit saada apua.

2. Tutkiminen. Koska jokainen ihminen on erilainen, selvitämme yhdessä, mitkä asiat energiajärjestelmässäsi tarvitsevat eniten apua. Tämän perusteella päätän, millainen hoito voisi olla hyödyllisin sinulle.

3. Hoito. Minulla on hoitohuoneessa hierontapöytä, jolla saat maata hoidon ajan. Hoidossa seuraan käsilläni energiaa eri osissa kehoasi. Hoidot on koettu yleensä hyvin rentouttaviksi. Toisinaan tunteita voi nousta pintaan niiden vapautuessa.

4. Itsehoito. Suuri etu energialääketieteessä on se, että voit hyödyntää sitä itse. Saat aikaan muutoksia, kun annat vaikkapa vain 5 minuuttia päivästäsi itsehoitoharjoituksille. Jokaisen hoitokerran jälkeen annan pieniä harjoituksia kotiin, joita tekemällä vahvistat hoidon vaikutuksia.

Etähoito

Etähoito on erityisen voimauttavaa, sillä opit itse tasapainottamaan omia energioitasi.

Etäyhteyden avulla minä ohjaan tuota prosessia ja opetan sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää. Autan sinua paikantamaan ne alueet, joissa energiasi kaipaavat apua. Opetan sinulle tasapainottavia harjoituksia ja tekniikoita.

Tarvitset käyttöösi vain tietokoneen ja webkameran. Otan sinuun yhteyden videopuhelulla.

 

Etähoito kestää 75 minuuttia.

Varaa aika kirjoittamalla tai soittamalla numeroon 044 5104943 tai lähettämällä sähköpostia henna(at)energiakeha.fi