fbpx

Vapaudu jännittämisestä

TILAA ITSELLESI ILMAINEN VIDEOKOULUTUS

Jos sinusta tuntuu, että oma todellinen persoonasi jää usein jännittämisen oireiden taakse piiloon, tämä videokoulutus on sinulle.

Jos haluat lisätä luottamuksen ja vapauden tunteita elämääsi, tilaa koulutus itsellesi tämän tekstin alta

On vapautta ilmaista omaa itseänsä tilanteissa, jotka aiemmin saivat vapisemaan tai kangistumaan rautakangeksi.

Kun rajoittava jännittämisen tunne ei ole esteenä, on tilaa hengittää ja nauttia hetkestä sen sijaan, että yrittäisit vain selviytyä siitä.

Tilaamalla koulutuksen saat ilmaiseksi kaksi videota, joista ensimmäisellä puhun niistä asioista, jotka aiheuttavat jännittämisen tunnetta. Selitän, miten jännittäminen näkyy kehon energiajärjestelmissä. Mikä saa kehon hälytystilaan?

Toisella videolla annan käyttöösi kolme harjoitusta,  joiden avulla voit vapauttaa jännittämisen tunteita.

Jännittäminen on henkinen tunne, mutta myös valikoima kehollisia tuntemuksia, jotka rakentavat ikään kuin muurin ympärillesi.

Jännittäminen on yleistä, ja monet ovat mieltäneet oman identiteettinsä sen mukaan: ”Olen jännittäjä”. Silloin tulee helposti mielikuva muuttumattomasta asiasta, jolle ei voi tehdä mitään merkittävää.

Asiat voivat muuttua! Jännittäminen on kehon tapa reagoida ja tapoja voi muuttaa – niitä pinttyneitäkin.

Olen käyttänyt vuosia etsiessäni ratkaisuja omiin ongelmiini. Niitä olen myös löytänyt. Olen saanut oppia viisailta opettajilta, ja haluan jakaa tämän tietämyksen sinun kanssasi tässä koulutuksessa.

Tein nämä kaksi videota sinulle siksi, että voisit ymmärtää jännittämisen mekanismeja syvällisemmin. Toivon myös, että koulutuksen myötä sinun olisi helpompi tuntea myötätuntoa itseäsi kohtaan.

Tämä on tärkeää siksi, että moni jännittäjä on turhautunut itseensä ja tilanteeseensa.

Ehkä sinäkin olet menettänyt hyviä mahdollisuuksia jännittämisen takia. Vähintäänkin moni tilanne on ollut valtavan kuormittava, kun on täytynyt kantaa mukana jännittämisen taakkaa.

Kun jännittäminen rajoittaa elämää, on helposti vihainen itselleen. Voi tulla tunne siitä, että viimeistään nyt on velkaa itselleen onnistumisen.

Moni jännittäjä on valtavan ankara itselleen. Se on kasvatuksesta ja ympäristöstä tullut sisäinen ohjelmointi.
Ymmärtäminen ja myötätunto eivät kuitenkaan likikään aina yksinään riitä.

Tärkein osa koulutusta on toinen video ja siinä neuvomani harjoitukset, joiden avulla voit lievittää jännitystä.

Kun alat tehdä harjoituksia, huomaat, kuinka jännitys lievittyy. Tämä on parasta, mitä itsetunnolle voi tapahtua.
Kun pystyt itse vaikuttaman jännittymisen tunteeseen, on se parempi kuin mikään ulkopuolelta tuleva apu.

Kun asiat tehdään puolestasi, tunnet olevasi tuosta avusta riipuvainen jatkossakin. Kun opit itse auttamaan itseäsi, itseluottamus vahvistuu.

Tietysti tarvitset tukea muutoksessa, mutta lopulta kaikki on sinun omissa käsissäsi. Siksi tein nämä kaksi videota. Tein ne, jotta voisit saada käyttöösi työkalut, jotka ovat aina ulottuvillasi.

Kun jännittäminen alkaa hellittää, voit tehdä elämässä sellaisia valintoja, joita et ehkä muuten uskaltaisi tehdä. Voit elää elämää eteenpäin niin, että ilo ja inspiraatio ohjaavat tekemistäsi.

TILAA ALTA ILMAISEKSI

> Kaksiosainen videokoulutus, jonka avulla lisäät ymmärrystäsi jännittämisestä.

> Kolme harjoitusta, joiden avulla voit lievittää jännittämisen tunnetta heti.

> Tilaamalla videon pääset myös sähköpostilistalleni, jossa kerron ajankohtaisia vinkkejä oman mielenrauhan ja hyvinvoinnin tukemiseen. Ilmoitan myös maksuttomista Zoom-tapahtumista ja kerron palveluistani.