fbpx
eka
Koulutukset ja kurssit

Koulutusten aiheena on hyvinvoinnin lisääminen energialääketieteen keinoilla. Koulutukset sisältävät sopivassa määrin tietoa, joka otetaan heti käyttöön pienten harjoitusten muodossa.

Harjoitukset ovat helppoja, eikä sinun tarvitse yltää suuriin fyysiisin suorituksiin. Yleensä harjoitukset on koettu rauhoittavina ja tasapainottavina.

Koulutuksen suurin hyöty on harjoitteissa, jotka vaikuttavat heti. Lähdet koulutuksesta tasapainoisempana ja voimaantuneena. Sinulla on myös käytössäsi keinot, joiden avulla voit tukea hyvinvointiasi jatkossakin.

Koulutan etänä tai paikan päällä. Etäkoulutukset toteutan yleensä Zoomin välityksellä.

Koulutukset sopivat esimerkiksi yritysten, järjestöjen ja yhdistysten hyvinvointipäiviin.

Iso iso kiitos eilisestä. Olet todella selkeä ja johdonmukainen kouluttaja ja annoit upeita työkaluja stressinhallintaan. Olen niitä tänäänkin jo käyttänyt. Oli mukava tutustua sinuun.

Satu Sahla-Juvankoski, Akavan Erityisalat

Lähtölaukaus™

Lähtölaukaus on yhden tunnin intensiivikoulutus etänä. Saat sen aikana tarvittavat tiedot ja taidot, joiden avulla voit ryhtyä pitämään huolta itsestäsi uudella tavalla.

Saat käyttöösi energiaharjoitteiden peruspaketin. Lisäksi saat Hennalta henkilökohtaista ohjausta siihen, miten ja milloin harjoitteita kannattaisi tehdä.

Koska kyseessä on ryhmämuotoinen koulutus, osallistujat tuovat oman lisänsä koulutukseen. Toinen ryhmäläinen osaa usein kysyä kysymyksiä uudesta ja erilaisesta näkökulmasta.

Keskustelu ja kysymykset tuovat erilaista syvyyttä harjoituksiin.

Koulutukseen otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus järjestetään joka kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18.00, ellei toisin ilmoiteta.

Jos haluat osallistua, ilmoittaudu Hennalle sähköpostilla tai puhelimitse.

Kurssi – Erityisherkän työkalupakki™

Tämä laajempi kurssikokonaisuus on ainoastaan erityisherkäksi itsensä tunnistaville. Pidän kurssia etänä Zoomissa.

Kurssi koostuu viidestä kahden tunnin tapaamisesta viikoittain.

Kurssilla tarkastelemme erityisherkkyyttä energialääketieteen näkökulmasta. Opit harjoitteita, jotka tukevat herkän ihmisen arjessa jaksamista.
 
Saat keinoja, joiden avulla voit tunnistaa, miten eri energiajärjestelmät heijastelevat herkkyyttä. Kun itsetuntemuksesi lisääntyy ja  saat käyttöösi sinulle sopivia harjoitteita, et ole herkkyytesi armoilla vaan saat ominaisuutesi käyttöön voimavarana. Koulutus perustuu Eden Energy Method -tekniikkaan.
 

Kurssille otetaan korkeintaan kahdeksan osallistujaa.

Ilmoitan nettisivuillani, somessa ja uutiskirjeessä seuraavasta mahdollisuudesta osallistua kurssille.